DATÇA İLÇEMİZDE YETKİLİ SENDİKAYIZ
Değerli üyelerimiz,
15 Mayıs 2022 itibariyle 75 üyesiyle Eğitim Sen, Datça İlçesinde en çok üye kaydetmiş sendika konumundadır. Bu başarı tüm eğitim emekçisi üyelerimizin ortak çalışmasının sonucudur. Eğitim emekçilerinin haklarını aramak konusunda sorumluluğumuzun arttığı bilinciyle daha çok çalışacağımız bir süreç bizi bekliyor. Bize destek olan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz ve diğer eğitim emekçilerini de Eğitim-Sen’in çatısı altında birleşmeye davet ediyoruz.
Eğitim Sen olarak yetkili sendika vasfıyla haklarımızı ve özgürlüklerimizi en kuvvetli biçimde savunmaya devam edeceğiz.
Datça`nın ve memleketin geleceğinin teminatı bizleriz, bu bilinçle ve güvenle hareket ediyoruz. Bu süreçte sendikamız saflarına katılan yeni üyelerimizle bunu çok daha güçlü bir şekilde yapabileceğimizden hiç şüphemiz yok.
YAŞASIN EĞİTİM SEN
YAŞASIN KESK!